Huisregels 2021

Huisregels 2021

Algemeen

Classical Pilates by Ernie is een Body & Mindcentrum, wij vragen u vriendelijk tijdens het wachten zachtjes met elkaar te praten om zodoende de les van uw voorgangers niet te verstoren.

Personal Trainingen alsook groepslessen gaan niet door bij afwezigheid van de docent bijv. door ziekte, het geven of volgen van opleidingen of onvoorziene omstandigheden. Classical Pilates by Ernie zal te allen tijde zich inspannen om voor vervanging te zorgen.

Classical Pilates by Ernie werkt met hoogwaardige materialen en vraagt haar leerlingen hier met zorg mee om te gaan.

Het is niet toegestaan kleding, tassen, schoenen etc. mee te nemen in de trainingsruimte. Deze kunnen in een locker in de kleedruimte worden bewaard.

Het is ook niet toegestaan eten en drinken, behalve eventueel een af te sluiten bidon, mee de trainingsruimte in te nemen.

Hygiëne

De apparaten en ander materiaal worden na elk gebruik zorgvuldig gereinigd met desinfecterende spray die aanwezig is in de studio. U kunt trainen op (schone!) blote voeten of op schone sokken, maar u wordt dringend verzocht om bij aandoeningen, zoals zwemmerseczeem en dergelijke, sokken te dragen. Uit respect voor de trainer wordt u gevraagd u voeten vlak voor de sessie te wassen als u op blote voeten wilt trainen of op schone sokken te werken; dus a.u.b. niet op de sokken die u al de hele dag aan heeft gehad.

Op tijd

De lessen duren 55 minuten.

Leerlingen zijn welkom 10 minuten voor aanvang van de lessen en dienen te wachten in de daarvoor beschikbare wachtruimte.

Ik vraag u vriendelijk om op tijd te komen. De trainingen kunnen niet uitlopen, want de leerling(en) na u heeft/hebben ook recht op een volledige sessietijd.

Na de les is er een wisseltijd van enkele minuten, dit voor eventuele vragen. Voor vragen over bijv. fysieke klachten en de invloed van de oefeningen hierop kan een aparte afspraak worden gemaakt, liefst telefonisch.

Akkoord

Door het aankopen van een tegoed en het boeken van lessen binnen ons pilatescentrum bent u akkoord gegaan met deze huisregels.

Close Menu