Privacyverklaring

Privacyverklaring

Uw privacy

Classical Pilates by Ernie acht een goede omgang met persoonsgegevens van groot belang. Daarom willen wij u in dit privacybeleid heldere en transparante informatie geven over de wijze waarop Classical Pilates by Ernie persoonsgegevens verwerkt van leerlingen, cursisten en bezoekers van onze websites.
Uiteraard worden deze persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Hierbij houdt Classical Pilates by Ernie zich aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en de Uitvoeringswet AVG.
Dit betekent dat wij:
• duidelijk – via deze privacyverklaring – vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken;
• onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor die doeleinden;
• uw persoonsgegevens verwerken ter uitvoering van ons bedrijf en u toestemming vragen in gevallen waarin deze toestemming vereist is;
• passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
• uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen tenzij er een wettelijke bewaarplicht geldt.

Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Ernie Prevoo.

Waarvoor verwerken wij uw persoonsgegevens.

Er zijn verschillende doeleinden waarvoor Classical Pilates by Ernie uw persoonsgegevens verzamelt en verwerkt. In het kader van haar dienstverlening aan leerlingen en relaties verzamelt en verwerkt Classical Pilates by Ernie hiertoe contactgegevens, waaronder uw naam, adresgegevens, geboortedatum, telefoonnummers, email-adressen

• Wanneer u informatie aanvraagt over onze diensten.
• Wanneer u diensten van Classical Pilates by Ernie afneemt.
• Wanneer u contact heeft met Classical Pilates by Ernie. Dit contact kan telefonisch zijn maar hieronder verstaan wij ook indien u ons via e-mail benadert, het contactformulier invult, gebruik maakt van chatfuncties, meedoet aan enquêtes, prijsvragen of (panel)onderzoeken, inschrijft voor cursussen of informatiebijeenkomsten, gebruik maakt van onze websites, u aanmeldt voor nieuwsbrieven of ons via social media benadert.
• Voor interne analyses voor procesverbetering, de ontwikkeling van producten en diensten en marktonderzoek.
• Om leerlingen en haar medewerkers van onze (nieuwe) producten en diensten op de hoogte te houden, rechtstreeks maar ook bijvoorbeeld door campagnes via social media, waarbij Classical Pilates by Ernie rekening tracht te houden met voorkeuren op basis van afgenomen producten en/of diensten en interesses op basis van met uw toestemming vastgelegd gebruik van onze websites.

Nieuwsbrief en contactformulier

Wij bieden u een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden informeren over producten en/of diensten.
Uw e-mailadres wordt slechts met uw voorafgaande toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees.
Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden.
Als u een contactformulier op de websites invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens de u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.
Uw e-mailadres wordt verder gebruikt voor het toesturen van informatie over (nieuwe) producten en diensten door Classical Pilates by Ernie indien u daarvoor toestemming heeft gegeven. Die toestemming kunt u altijd intrekken door gebruik te maken van de afmeldlink in het toegezonden e-mailbericht of door een e-mail te sturen naar Classical Pilates by Ernie, onder vermelding van AVG.

Publicatie

Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens en publiceren deze niet. Classical Pilates by Ernie maakt nooit foto’s zonder uw toestemming en zal deze ook nooit zonder uw toestemming publiceren op de website, facebook of andere social media.

Verstrekking van persoonsgegevens aan derden

Uw gegevens worden door ons slechts aan derden verstrekt, als deze zich ook volledig houden aan de AVG-regelgeving.
Op onze websites staan meetinstrumenten van andere partijen, zoals cookies van Google Analytics. De gegevens worden automatisch gedeeld met dit bedrijf en wij doen dit om bij te houden hoe bezoekers onze websites gebruiken. Die kennis gebruiken wij om onze websites te optimaliseren voor onze bezoekers. Met Google hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data.

Beveiliging

Om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot uw persoonsgegevens, maakt Classical Pilates by Ernie gebruik van technische en organisatorische beveiligingsprocedures. Deze procedures garanderen een passend beveiligingsniveau gelet op de soorten van verwerking en de aard van de te beschermen persoonsgegevens.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Classical Pilates by Ernie behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy- en cookiebeleid. Wij adviseren u dan ook om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn aangebracht. Indien Classical Pilates by Ernie een belangrijke wijziging doorvoert, die gevolgen heeft voor de wijze waarop Classical Pilates by Ernie uw persoonsgegevens verwerkt, dan zullen wij dit kenbaar maken via een berichtgeving op onze website(s) of in nieuwsbrieven.

Vragen, inzage of verzoek tot wijziging van uw gegevens

Heeft u na het lezen vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, of wilt u gebruik maken van uw recht op inzage, correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens dan kunt u deze richten aan: Classical Pilates by Ernie, t.a.v. Ernie Prevoo.

Akkoord/Niet akkoord

Indien u niet akkoord gaat met deze privacyverklaring, adviseert Classical Pilates by Ernie u geen gebruik te maken van onze website, onze producten en/of onze diensten. Op het moment dat u een contactformulier invult of gebruik maakt van onze producten/diensten, gaat u automatisch akkoord met deze privacyverklaring.

Close Menu
Heleen BergsmaHeleen Bergsma
11:05 29 Jul 23
Elke keer als ik bij Ernie ben geweest voel ik me lekkerder in mijn vel zitten, fysiek en mentaal. Mijn schouderklachten, waar ik al jaren last van heb, zijn enorm verminderd. Ook snap ik mijn lichaam veel beter en heb ik meer zelfvertrouwen. Ernie heeft ontzettend veel kennis van hoe het bewegingsapparaat werkt en als ik ergens last van heb ga ik liever naar haar toe dan naar de fysio. De lessen zijn voor mij best duur, maar dat heb ik er echt voor over omdat ik me zo veel beter voel als ik haar lessen volg! Ik raad het iedereen aan die zich sterker, leniger en fitter wil voelen!
Dorene van der heijdenDorene van der heijden
15:53 25 Jul 23
Na een aantal proeflessen bij verschillende Pilates scholen, kwam ik bij Ernie terecht. Wat Classical Pilates by Ernie onderscheid van de andere Pilates scholen, is dat het kleine groepjes zijn, dus persoonlijke aandacht. Ernie doet zelf niet mee met de les, maar praat en begeleid je door de oefeningen heen. Zo checkt zij ieders houding nauwkeurig en corrigeert ze daar waar nodig! Ook geeft zij vaak achterliggende info waarom het zo belangrijk is body en mind fit, soepel en sterk te maken en te houden. Mijn 10 rittenkaart voor de towerlessen is inmiddels vol, ik ben zeker voornemend een nieuwe aan te kopen! Ik voel me er hartstikke goed bij! Dank Ernie ??
Rika NendelsRika Nendels
09:20 24 Jul 23
Al vele jaren volg ik de Pilates lessen bij Classical Pilates by Ernie, als oudere wil ik graag mijn lichaam in goede conditie houden en mijn houding verbeteren. De oefeningen zijn veelal gericht op juiste ademhaling en strekken met de juiste connectiesEerst volgde ik vooral in de studio privélessen, vooral ook om de belangrijke basisregels meester te worden. Ik ging steeds meer begrijpen wat Pilates inhoudt door de deskundige begeleiding van ErnieDoordat ik nu vaak in Spanje of ergens onderweg ben is het moeilijk de studiolessen te blijven volgen.Daarom volg ik nu Zoom les op zaterdag, complimenten hoe Ernie ons naar steeds betere prestaties kan praten
Hanneke van AstenHanneke van Asten
09:44 23 Jul 23
Pas begonnen met lessen bij pilates by Ernie en ik kan niet anders zeggen dan dat ik er heel blij van wordt. Van een ding heb ik spijt: dat ik er niet 10 jaar eerder mee begonnen ben. Ernie geeft heel fijn les, rustig, enthousiast, duidelijk en het uur vliegt voorbij. Kan het iedereen aanraden om les te nemen bij Ernie
Pilates YogiPilates Yogi
08:23 23 Jul 23
Fijne plek om klassiek pilates te volgen. Ernie is kundig en ervaren in haar vak. Mooi professioneel apparatuur. In de zomer is het lekker koel in de studio.
Kiki KustersKiki Kusters
10:48 10 Jul 23
Al lange tijd was ik op zoek naar een écht goede Pilates docente met oog voor de details en brede kennis. Die heb ik gevonden !Ik had in het buitenland een jaar lang Pilates gevolgd en ik mistte deze manier van sporten enorm, maar de anders groepsleden Pilates in Nederland matchte niet met mijn verwachtingen. Tot ik bij Ernie terecht kwam. Na een heel fijn telefoongesprek heb ik eerst een privé les gehad zodat ze kon zien hoe ik in elkaar steek en wat er nodig is. Nu volg ik wekelijks de groepslessen en daar ben ik echt heel blij mee. Ernie is een hele fijne docente en haar lessen zijn heel goed opgebouwd. Ze geeft iedereen in haar lessen persoonlijke aandacht en begeleid je zo door dat uur heen. Ik merk nu alweer dat mijn lichaam sterker en leniger wordt.
Janneke BastiaensJanneke Bastiaens
16:29 15 Apr 23
Bij Classical Pilates volg je training tot in de kleinste details. Door een verkeerde houding had ik continu nekklachten en daardoor vaak hoofdpijn. Ernie heeft me hier perfect bij geholpen. In haar lessen ziet ze elk klein detail en juist die details maken het verschil in je training. Mijn lichaam is veel sterker geworden, mijn houding is verbeterd en mijn nekklachten en hoofdpijn zijn verdwenen. Aanrader!
js_loader