Docent Anna

Docent Anna

Mijn naam is Anna van den Dobbelsteen.

Van oorsprong ben ik danseres. Na mijn studie aan de dansacademie ben ik als professioneel danser aan het werk gegaan. Na een uitvoerende en docerende dans carrière heb ik me gecertificeerd tot klassiek Pilates docent en werkte ik als professional in de sport- en aerobic branche.

Inmiddels heb ik ruim 15 jaar ervaring als docent en geeft ik lessen in verschillende soorten van sport, dans en pilates. Wat ik zo mooi vind van de pilates methode is dat je het echt mee neemt in je dagelijkse leven. Het heeft mij door mooie en moeilijke tijden heen geholpen en daarom laat ik Pilates niet meer los. Ik ben me ervan bewust dat ik als docent veel voor iemand kan betekenen. Daarom zet ik mijn professie, kennis, enthousiasme en passie graag in om persoonlijke doelen te behalen. Ik wil anderen motiveren en uitdagen om het beste uit zichzelf te halen.

Als docent sta ik voor kwaliteit, veiligheid en plezier.

Liefs Anna

Close Menu