Docent Kitty

Docent Kitty

Mijn naam is Kitty Nendels en ben 38 jaar. Voor mij betekent Pilates allereerst ontspanning door inspanning, kracht en energie.

Na mijn studie rechten heb ik korte tijd gewerkt als advocate, maar de muren kwamen op me af. Uiteindelijk heb ik mijn muzikale passie gevolgd en ben ik DJ geworden, maar het vergt wel de nodige energie.
Pilates geeft mij een goede focus, balans en totale ontspanning in een druk hoofd. Het maakt mij fysiek en mentaal sterk. Na een goede Pilates les voel je je fit, vrolijk en energiek.

Ik kwam uit de fitnesswereld en wilde zoveel, zo zwaar en zo lang mogelijk trainen voor het beste resultaat. Maar tijdens mijn zwangerschap ging dat gewoonweg niet en zocht ik iets anders. Pilates hielp mij van mijn bekkenklachten af en ik ben de hele zwangerschap sterk en fit gebleven. Na deze succeservaring ben ik nooit meer gestopt met Pilates. Pilates heeft mij geleerd ‘less is more’. Weinig herhalingen en veel variaties. Dat maakt je sterk en geeft energie i.p.v. dat het je uitput zoals ik vaak in de fitness ervoer. Ik voel me sterker, energieker en meer ontspannen dan ooit tevoren. Pilates is voor mij echt een ‘Way of Life’ geworden.

Ik wil mensen begeleiden om fit, relaxed en pijnvrij door het leven te gaan. De opleiding bij Classical Pilates by Ernie heb ik met veel plezier en interesse gevolgd en heeft mij hiervoor de juiste handvatten gegeven. Iedereen verdient Pilates!
Ik wil jou graag fysiek en mentaal sterker maken, de beste versie van jezelf zijn! Pilates is niet competitief, iedereen op zijn eigen niveau en werken aan je doelen. En zo is dat strakke lichaam een mooi cadeautje toch?

Ik hoop jullie snel in mijn les te zien!

Liefs Kitty

Close Menu