Fit Fest

Fit Fest

Uniek in Den Bosch: FIT FEST. Dit tweedaagse festival is speciaal ontwikkeld door Theater aan de Parade en brengt experts op het gebied van body, mind en food samen. Bereid je voor op een weekend vol inspirerende lezingen, pittige workouts, mindfulness workshops, groene smoothies, ontspannende meditatiesessies, boksclinics, verschillende yoga- en pilateslessen, healthy snacks en fijne snooze-momentjes. Dat alles op een wel heel bijzondere plek, namelijk ín het theater! Van de Grote Zaal en de foyer tot aan de Kostuumkamer en de rode theatertrap; Theater aan de Parade verandert tijdens FIT FESTin een unieke retreat voor lichaam en geest. Een plek om te sporten, je geest te verruimen en maximaal op te laden. Dus knal 5 en 6 januari in je agenda en kom naar FIT FEST! Dé kickstart voor een fittere en mindfullere versie van jezelf.

Op zaterdag 5 januari ligt de focus van het programma op body, op zondag 6 januari ligt de focus op mind. Het thema food komt op beide dagen aan de orde.

Classical Pilates by Ernie is zeer blij dat zij met haar enthousiaste team de verrassende en inspirerende Pilatesworkshops (presentaties en matworkouts) mag verzorgen in een schitterende ambiance!

Close Menu