Nu vriendinnenactie

Nu vriendinnenactie

Wil je al langer Pilateslessen volgen? Vraagt je vriendin al langer in de koffiepauze om eens mee te gaan naar haar Pilatesles?

Dan is hier nu je kans! Start vandaag en profiteer allebei van deze mooie actie! Schrijf je nu in!  Actie loopt van 1 oktober tot en met 31 december 2018.

Vriendinnenactie

Breng als bestaande leerling van Classical Pilates by Ernie een nieuwe leerling aan en profiteer beiden. De nieuwe leerling krijgt voor € 75,00 een tegoed van 170 punten, goed voor 10 matlessen, en de bestaande leerling krijgt 3 towerlessen cadeau ter waarde van € 67,50. De 10 matlessen hebben een geldigheid van 10 weken en de towerlessen dienen in overleg binnen 4 weken ingepland te worden. Wel beiden even via het contactformulier op de website aangeven dat je gebruik wilt maken van de vriendinnenactie. Zie ook de speciale actievoorwaarden in de algemene voorwaarden op de website.

Nieuwe leerlingactie

Maak kennis met Pilates voor een actieprijs. Ben je het laatste jaar geen leerling geweest bij Classical Pilates by Ernie, dan kun je nu voor € 75,00 een tegoed kopen van 170 punten, goed voor 10 matlessen. Dit tegoed is 10 weken geldig. Zie de speciale actievoorwaarden bij de algemene voorwaarden op de website.

Close Menu