Nog 3 nachtjes…

Nog 3 nachtjes…

Nog 3 nachtjes en dan gaat Theater aan de Parade los met een primeur ” FIT FEST”. Dit tweedaagse festival brengt experts op het gebied van body, mind en food samen. Op zaterdag 5 januari ligt de focus van het programma op body, op zondag 6 januari ligt de focus op mind. Het thema food komt op beide dagen aan de orde. Theater aan de Parade verandert tijdens FIT FEST in een unieke retreat voor lichaam en geest. Een plek om te sporten, je geest te verruimen en jezelf maximaal op te laden. Dus kom 5 en 6 januari naar FIT FEST! Dé kickstart voor een fittere en mindfullere versie van jezelf.

Classical Pilates by Ernie is zeer blij dat zij met haar enthousiaste team de verrassende en inspirerende Pilatesworkshops (presentaties en matworkouts) mag verzorgen in een schitterende ambiance!

Mail naar Ernaprevoo@gmail.com voor een aantrekkelijke kortingscode op de toegangsprijs.

Close Menu