Docent Ernie

Docent Ernie

Mijn naam is Ernie Prevoo en werk al ruim 30 jaar in de wereld van gezondheid en welzijn.

In mijn loopbaan heb ik zeer veel onnodige pijn en klachten gezien bij mijn leerlingen. Hierdoor is o.a. mijn interesse en passie voor rehabilitatie (herstel) ontstaan en gegroeid.

Met de klassieke pilatesmethode, met mijn zeer ruime en brede ervaring en met de fantastische apparatuur in mijn studio ben ik in staat om echt het verschil te maken.  Natuurlijk is het allerbeste om zo jong mogelijk te beginnen met Pilates om klachten te voorkomen in een tijd waarin jong en oud soms uren gebogen zijn over mobiele telefoons, tablets en laptops.

Ik begeleid ook sportmensen en vrouwen vóór, tijdens en ná hun zwangerschap. Daarnaast geef ik met veel enthousiasme op alle niveaus les aan groepen, van mat, tower tot reformer en chair. Ik houd van de flow en dynamiek waarin mijn scherp pilatesoog observeert. Ik instrueer, stimuleer en inspireer, en dit met de nodige humor. In iedere les werk ik met een verschillend thema zodat iedere les uniek is.

Mijn streven is de kwaliteit van leven en bewegen aanzienlijk te verbeteren voor iedereen. Goed is niet genoeg voor mij. Ik streef naar uitmuntend! (See About Ernie)

Ik verwelkom jullie graag in mijn studio.

Hartelijke groet Ernie

 

Physical fitness is the first requisite of happiness

Joseph Pilates

Close Menu