Ons Pinksterweekend

Ons Pinksterweekend

Met veel plezier hebben Ron en ik in onze studio gewerkt tijdens het afgelopen pinksterweekend.
Het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf. De studio doet zijn naam steeds meer eer aan. Het wordt precies zoals ik  droomde. En zelfs nog een beetje mooier! Kom dus snel kijken, of beter nog, volg onze nieuwste lessen zoals de “Barreclasses en Towerclasses”. De lessen zijn bij uitstek dé trainingen die je buik, billen en benen shapen. Maar ook je upperbody zoals je borst, schouders en armen komen super in vorm. Wacht niet langer en doe een proefles.  De barreclasses zijn nu ( tot begin juli) met bijna 50% korting!

Mail of bel ons, ernaprevoo@gmail.com, tel: 06-34106262

NIEUW NIEUW NIEUW…  Binnenkort breiden we ons centrum uit met prachtige nieuwe apparatuur!

Groeten Ernie

Close Menu