OPEN DAGEN 31 Augustus en 1 September 2019

OPEN DAGEN 31 Augustus en 1 September 2019

Vakantie voorbij, de scholen gaan weer beginnen en de regelmaat komt terug. Daar hoort sporten natuurlijk bij!

Je bent op zoek naar een fijne nieuwe plek om weer lekker aan je zelf te werken en waar bewegen centraal staat onder begeleiding van een zeer bekwaam en enthousiast team!
Dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze zeer professionele en gezellige ingerichte Pilatesstudio is gevestigd in een spiksplinter nieuw gezondheidscentrum aan de De Dieze, op 5 minuten gelegen van het centrum van Den Bosch, met een prachtig uitzicht over het water en met gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Op 31 augustus en 1 september hebben wij open dagen van 10:00 tot 16:00. Er zijn open gratis lessen. Ook zullen er spetterende demonstraties geven worden op apparatuur, zodat je een mooi beeld krijgt en vooral kunt voelen wat “Classical Pilates” is.

Wij hebben met onze collega’s een aantrekkelijk prijzenpakket samengesteld. Wil je kans maken op één van die mooie prijzen lever dan de flyer met jouw gegevens in op zaterdag 31 augustus of zondag 1 september. Flyers vind je in het gezondheids -centrum De Dieze  en in onze Pilatesstudio  Via een eenmalige nieuwsbrief laten wij je weten of je één van de gelukkige bent!

Wij verwelkomen jou graag met een hapje en een drankje!

 

Close Menu