Corona & Classical Pilates by Ernie

Corona & Classical Pilates by Ernie

Beste leerlingen,

Ook ik heb zojuist de persconferentie gezien met betrekking tot het Coronavirus.
Classical Pilates blijft gewoon open. Er is op dit moment geen probleem en geen verhoogd risico om trainingen bij ons te volgen.

De overheid adviseert geen locaties en evenementen te bezoeken waar grote groepen mensen bij elkaar komen. Classical Pilates by Ernie is bij uitstek een plaats waar niet veel mensen gelijktijdig bij elkaar komen. Daarnaast hanteert onze studio hoge kwaliteitsstandaarden voor persoonlijke hygiëne en die van de studio. Handen worden door ons voor en na de training gedesinfecteerd.

Mede door deze feiten zijn wij in de gelegenheid om u onze diensten te blijven aanbieden. Desalniettemin zullen we in de agenda daar waar nodig de lessen aanpassen. Er zal de komende weken maar op enkele avonden les worden gegeven. De lessen (privesessies als ook de kleine groepslessen) zullen zoveel mogelijk overdag gegeven worden.

Omdat het fitnesscentrum gesloten is zijn er nagenoeg geen andere mensen in het pand. De loopgangen zijn zeer ruim en bieden voldoende afstand om te lopen.

  • We werken één op één en houden ruim 1,5 meter afstand. We geven alleen verbale instructies.
  • We hebben de groepslessen terug gebracht in aantal van 10 leerlingen naar maximaal 6 leerlingen zodat iedere leerling 1,5 m van elkaar weg ligt. De studio is ruim van opzet.
  • Het aantal deelnemers van de reformerlessen is van 4 naar 2 gebracht. Ook om 1,5 m tussen de leerlingen te hanteren.
  • Alle materialen worden na de training grondig schoongemaakt met een desinfecterend middel.
  • Er is een constante aanvoer van verse lucht.
  • Er is gelegenheid om voor en na de sessie uw handen grondig te wassen met een desinfecterende zeep.

We staan ondanks alle moeilijkheden voor u klaar en hopen dat u de 24-uur annulerings-regel respecteert. Het spreekt voor zich dat wanneer één van ons ziek wordt wij dit direct melden en de les geannuleerd wordt. Maakt u zich geen zorgen over de geldigheid van uw tegoeden. Deze zullen indien nodig verlengd worden.

Bij ons staat de gezondheid en veiligheid op nummer één. Laten we samen verstandig omgaan met de huidige situatie. In het kader van de hygiëne vragen we ook jouw medewerking. We vragen je de website, social media in de gaten te houden.

Pilates is zeer goed voor je immuunsysteem. We hopen dat u ons zult blijven bezoeken indien u natuurlijk gezond bent.

SAMEN STERK!

Close Menu