Studio nog steeds gesloten.

Studio nog steeds gesloten.

Beste leerlingen,

Zoals jullie zeker gemerkt hebben zijn we nog steeds niet open.
Ondanks dat wij ons pilates-centrum Coronaproof hebben gemaakt inclusief
strikte protocollen en de nodige aanpassingen.

Er zijn al diverse aanvragen gedaan bij de Gemeente Den Bosch. Na een aantal  ambtenaren gesproken te hebben die het niet wisten omdat ze niet weten wat Pilates is, zijn de aanvragen helaas afgewezen. Het Pilates-centrum wordt gezien als een sportcentrum waar vrij naar binnen en naar buiten gelopen kan worden. Dit is natuurlijk niet zo. Wij werken uitsluitend op vaste tijden en afspraken. We mogen niet beginnen. We maken weer bezwaar tegen dit absurde besluit.

Wij hopen dat we snel mogen herstarten in het “nieuwe nu” en jullie weer mogen begeleiden om nek, rug en schouders gezond en sterk te maken die veel te lijden hebben van het thuis werken. Maar ook het algehele welbevinden in Lichaam en geest weer te stimulieren. Zo belangrijk in deze vreemde tijd!

Wij hopen tot heel gauw.

Samen sterk!

Warme groet,

Ernie

 

Close Menu