Docent Irma

Docent Irma

Mijn naam is Irma van Altveer en sinds mijn prille jeugd koester ik een passie voor dans en beweging.
Ik studeerde in 1988 af aan de ArtEZ hogeschool voor de kunsten Arnhem als docente klassiek, moderne en jazz dans.
Ook ben ik een gecertificeerd docent Integral Hatha Yoga International.
Al ruim 30 jaar geef ik met veel plezier en enthousiasme lessen, workshops en lezingen op het gebied van dans, beweging en bewustzijn in binnen- en buitenland. Jarenlang doe ik zelf regelmatig aan pilates en ben steeds weer gefasineerd door de krachtige impact ervan voor lichaam en geest.
In de prachtige studio van Classical Pilates komt alles nu qua beweging samen en kan ik de vele kennis en ervaring in lesgeven die ik door de jaren heb opgedaan van klassiek ballet, moderne dans, pilates, yoga en ademhalingtechnieken samen brengen in een inspirerende totale body- en mindworkout.
Ik geloof dat jij het verdient om goed in je lijf te zitten en verwelkom je graag in mijn barre groepslessen en individuele sessies.
Ik sta voor kwaliteit, precisie en flow en nodig je uit in een veilige, open ontspannen sfeer het beste uit jezelf te halen.

Hope to meet you at the barre !

Liefs Irma

Close Menu