WE ZIJN WEER OPEN.. YES!!

WE ZIJN WEER OPEN.. YES!!

Beste Pilates enthousiastelingen,

Zoals jullie wellicht via social media al hadden vernomen zijn we weer open sinds een week. Heel fijn om onze leerlingen weer te zien! En het werd echt tijd, velen hebben  het hard nodig. Op dit moment werken wij uitsluitend in privé en online met zoom-lessen. Wij hopen dat we 1 juli weer mogen starten met kleine groepjes Reformer, Towers en Barre-classes. Barre-classes worden nu ook al in privé gegeven door Irma. Voor degenen met een zwakke gezondheid en aandoeningen is het raadzaam om de lessen online te volgen.

Onze studio is geheel Corona-proof gemaakt met de waarborg van ruim anderhalve meter tussen de toestellen en leerlingen. Daarnaast hanteren we een strikt hygiëne-protocol inclusief een Corona-kwartier. Zie de protocollen op de homepage in de menubalk van de website.

We zullen nog een tijd met beperkende maatregelen werken maar gaande weg vinden we hier met ons allen een goede balans in. De Zoom-lessen worden heel goed ontvangen. Alsof je in de studio bent. Je zult aangenaam verrast zijn van de kwaliteit en beleving van een mat-les. Het  aanbod van de Zoom-lessen zal uitgebreid worden in hoeveelheid en niveau van de lessen. Zie info Zoom-lessen homepage.

We informeren jullie via social media, nieuwsbrieven en de website. Houd ze daarom in de gaten.

Wacht niet te lang en boek je lessen. Vol is vol.

Tot gauw.

Irma, Kitty en Irma

 

Close Menu