Waarom Classical Pilates by Ernie Den Bosch

Bij Classical Pilates by Ernie in Den Bosch ben je aan het juiste adres voor een gespecialiseerde training om het hele lichaam gecontroleerd te versterken en te stretchen. Het doel is om een mooie houding te ontwikkelen en goed rechtop te staan en te zitten. Met de focus op de juiste bewegingspatronen en houding, worden rug-, nek- en schouderklachten aangepakt en verdwijnen ze geleidelijk in het dagelijks leven, zoals bij het lopen, fietsen, tuinieren en het behouden van een goede werkhouding.

De leerlingen van Classical Pilates by Ernie worden getraind om goede bewegers te worden in alles wat ze doen. De oefeningen zijn zorgvuldig ontworpen om het hele lichaam te versterken, de flexibiliteit te vergroten en het algehele lichaamsbewustzijn te verbeteren. Met de professionele begeleiding van Ernie krijgen de leerlingen de tools en technieken om hun lichaam op de juiste manier te gebruiken en efficiënt te bewegen in hun dagelijks leven.

De studio van Classical Pilates by Ernie in Den Bosch is volledig ingericht met mooie, duurzame en natuurlijke materialen, die passen bij de filosofie van de klassieke Pilates-methode. De sfeer in de studio is gezellig en huiselijk, zodat je je direct op je gemak voelt. En om je trainingservaring compleet te maken, hoort een gratis versgemalen kopje koffie erbij om te genieten na je trainingssessie.

Daarnaast is parkeren geen probleem bij Classical Pilates by Ernie in Den Bosch, want er is gratis parkeergelegenheid recht voor de deur. Zo kun je ontspannen en zonder zorgen je Pilates-training volgen.

Kortom, Classical Pilates by Ernie in Den Bosch is dé plek om te trainen voor een sterk en gezond lichaam, met aandacht voor houding en beweging. Met duurzame materialen, een gezellige sfeer en gratis parkeren voor de deur, ben je verzekerd van een geweldige trainingservaring.

Close Menu
Heleen BergsmaHeleen Bergsma
11:05 29 Jul 23
Elke keer als ik bij Ernie ben geweest voel ik me lekkerder in mijn vel zitten, fysiek en mentaal. Mijn schouderklachten, waar ik al jaren last van heb, zijn enorm verminderd. Ook snap ik mijn lichaam veel beter en heb ik meer zelfvertrouwen. Ernie heeft ontzettend veel kennis van hoe het bewegingsapparaat werkt en als ik ergens last van heb ga ik liever naar haar toe dan naar de fysio. De lessen zijn voor mij best duur, maar dat heb ik er echt voor over omdat ik me zo veel beter voel als ik haar lessen volg! Ik raad het iedereen aan die zich sterker, leniger en fitter wil voelen!
Dorene van der heijdenDorene van der heijden
15:53 25 Jul 23
Na een aantal proeflessen bij verschillende Pilates scholen, kwam ik bij Ernie terecht. Wat Classical Pilates by Ernie onderscheid van de andere Pilates scholen, is dat het kleine groepjes zijn, dus persoonlijke aandacht. Ernie doet zelf niet mee met de les, maar praat en begeleid je door de oefeningen heen. Zo checkt zij ieders houding nauwkeurig en corrigeert ze daar waar nodig! Ook geeft zij vaak achterliggende info waarom het zo belangrijk is body en mind fit, soepel en sterk te maken en te houden. Mijn 10 rittenkaart voor de towerlessen is inmiddels vol, ik ben zeker voornemend een nieuwe aan te kopen! Ik voel me er hartstikke goed bij! Dank Ernie ??
Rika NendelsRika Nendels
09:20 24 Jul 23
Al vele jaren volg ik de Pilates lessen bij Classical Pilates by Ernie, als oudere wil ik graag mijn lichaam in goede conditie houden en mijn houding verbeteren. De oefeningen zijn veelal gericht op juiste ademhaling en strekken met de juiste connectiesEerst volgde ik vooral in de studio privélessen, vooral ook om de belangrijke basisregels meester te worden. Ik ging steeds meer begrijpen wat Pilates inhoudt door de deskundige begeleiding van ErnieDoordat ik nu vaak in Spanje of ergens onderweg ben is het moeilijk de studiolessen te blijven volgen.Daarom volg ik nu Zoom les op zaterdag, complimenten hoe Ernie ons naar steeds betere prestaties kan praten
Hanneke van AstenHanneke van Asten
09:44 23 Jul 23
Pas begonnen met lessen bij pilates by Ernie en ik kan niet anders zeggen dan dat ik er heel blij van wordt. Van een ding heb ik spijt: dat ik er niet 10 jaar eerder mee begonnen ben. Ernie geeft heel fijn les, rustig, enthousiast, duidelijk en het uur vliegt voorbij. Kan het iedereen aanraden om les te nemen bij Ernie
Pilates YogiPilates Yogi
08:23 23 Jul 23
Fijne plek om klassiek pilates te volgen. Ernie is kundig en ervaren in haar vak. Mooi professioneel apparatuur. In de zomer is het lekker koel in de studio.
Kiki KustersKiki Kusters
10:48 10 Jul 23
Al lange tijd was ik op zoek naar een écht goede Pilates docente met oog voor de details en brede kennis. Die heb ik gevonden !Ik had in het buitenland een jaar lang Pilates gevolgd en ik mistte deze manier van sporten enorm, maar de anders groepsleden Pilates in Nederland matchte niet met mijn verwachtingen. Tot ik bij Ernie terecht kwam. Na een heel fijn telefoongesprek heb ik eerst een privé les gehad zodat ze kon zien hoe ik in elkaar steek en wat er nodig is. Nu volg ik wekelijks de groepslessen en daar ben ik echt heel blij mee. Ernie is een hele fijne docente en haar lessen zijn heel goed opgebouwd. Ze geeft iedereen in haar lessen persoonlijke aandacht en begeleid je zo door dat uur heen. Ik merk nu alweer dat mijn lichaam sterker en leniger wordt.
Janneke BastiaensJanneke Bastiaens
16:29 15 Apr 23
Bij Classical Pilates volg je training tot in de kleinste details. Door een verkeerde houding had ik continu nekklachten en daardoor vaak hoofdpijn. Ernie heeft me hier perfect bij geholpen. In haar lessen ziet ze elk klein detail en juist die details maken het verschil in je training. Mijn lichaam is veel sterker geworden, mijn houding is verbeterd en mijn nekklachten en hoofdpijn zijn verdwenen. Aanrader!
js_loader