Everyone is the architect of their own happiness (Joseph Pilates)

Ontdek Levenskracht, Innerlijke Rust en Geluk door een Sterk Verbeterde Houding en Zelfverzekerde Uitstraling

Introductie:

Welkom bij Classical Pilates by Ernie, waar we je begeleiden op een reis naar levenskracht, innerlijke rust, levensvreugde en een sterk verbeterde houding. Onze toewijding aan de 6 principes van Classical Pilates brengt niet alleen fysieke voordelen met zich mee, maar ook een positieve invloed op je mentale en emotionele welzijn. In dit blogartikel zullen we de transformatieve kracht van Classical Pilates by Ernie uitleggen, en hoe het kan bijdragen aan een zelfverzekerde uitstraling en het vinden van geluk.

Levenskracht en Innerlijke Rust:

Classical Pilates biedt een unieke benadering van lichaamsbeweging die gericht is op het versterken van de kernspieren, het verbeteren van de flexibiliteit en het bevorderen van een gezonde ademhaling. Door deze aspecten te combineren, kun je je levenskracht vergroten en een gevoel van innerlijke rust ontwikkelen. Het beoefenen van Pilates helpt je om je energieniveaus te verhogen, waardoor je je krachtiger en vitaler voelt. Tegelijkertijd biedt het een kalmerende werking op de geest, waardoor je mentale en emotionele balans wordt bevorderd.

Levensvreugde en Geluk:

Naast het versterken van je lichaam en geest, heeft Classical Pilates ook een positieve invloed op je levensvreugde en geluksniveau. Door regelmatig Pilates-oefeningen te doen, vergroot je je lichaamsbewustzijn en ontwikkel je een diepere verbinding met jezelf. Dit bewustzijn stelt je in staat om te genieten van de kleine overwinningen en momenten van vreugde tijdens je Pilates-reis. Bovendien kan het actief werken aan het verbeteren van je houding en lichaamshouding je zelfvertrouwen vergroten, wat bijdraagt aan een gevoel van algemeen geluk en welzijn.

Sterk Verbeterde Houding en Zelfverzekerde Uitstraling:

Een van de opvallende voordelen van Classical Pilates by Ernie is de sterk verbeterde houding die je kunt bereiken. Door de focus op de juiste uitlijning van je lichaam en het versterken van je spieren, zal je houding natuurlijk verbeteren. Dit heeft niet alleen een positief effect op je fysieke verschijning, maar ook op je zelfvertrouwen en uitstraling. Een goede houding straalt zelfverzekerdheid en positieve energie uit, waardoor je je beter voelt en anderen aantrekt.

Conclusie:

Classical Pilates by Ernie biedt veel meer dan alleen een fysieke training. Het is een holistische benadering van lichaamsbeweging die je levenskracht vergroot, innerlijke rust bevordert, levensvreugde en geluk stimuleert, een sterk verbeterde houding ontwikkelt en een zelfverzekerde uitstraling geeft. Begin vandaag nog met je Pilates-reis en ontdek de vele voordelen die het te bieden heeft. Bij Classical Pilates by Ernie staan we klaar om je te begeleiden op dit pad naar een gezonder en gelukkiger leven.

Neem contact met ons op en ervaar de transformatieve kracht van Classical Pilates.

Close Menu
Heleen BergsmaHeleen Bergsma
11:05 29 Jul 23
Elke keer als ik bij Ernie ben geweest voel ik me lekkerder in mijn vel zitten, fysiek en mentaal. Mijn schouderklachten, waar ik al jaren last van heb, zijn enorm verminderd. Ook snap ik mijn lichaam veel beter en heb ik meer zelfvertrouwen. Ernie heeft ontzettend veel kennis van hoe het bewegingsapparaat werkt en als ik ergens last van heb ga ik liever naar haar toe dan naar de fysio. De lessen zijn voor mij best duur, maar dat heb ik er echt voor over omdat ik me zo veel beter voel als ik haar lessen volg! Ik raad het iedereen aan die zich sterker, leniger en fitter wil voelen!
Dorene van der heijdenDorene van der heijden
15:53 25 Jul 23
Na een aantal proeflessen bij verschillende Pilates scholen, kwam ik bij Ernie terecht. Wat Classical Pilates by Ernie onderscheid van de andere Pilates scholen, is dat het kleine groepjes zijn, dus persoonlijke aandacht. Ernie doet zelf niet mee met de les, maar praat en begeleid je door de oefeningen heen. Zo checkt zij ieders houding nauwkeurig en corrigeert ze daar waar nodig! Ook geeft zij vaak achterliggende info waarom het zo belangrijk is body en mind fit, soepel en sterk te maken en te houden. Mijn 10 rittenkaart voor de towerlessen is inmiddels vol, ik ben zeker voornemend een nieuwe aan te kopen! Ik voel me er hartstikke goed bij! Dank Ernie ??
Rika NendelsRika Nendels
09:20 24 Jul 23
Al vele jaren volg ik de Pilates lessen bij Classical Pilates by Ernie, als oudere wil ik graag mijn lichaam in goede conditie houden en mijn houding verbeteren. De oefeningen zijn veelal gericht op juiste ademhaling en strekken met de juiste connectiesEerst volgde ik vooral in de studio privรฉlessen, vooral ook om de belangrijke basisregels meester te worden. Ik ging steeds meer begrijpen wat Pilates inhoudt door de deskundige begeleiding van ErnieDoordat ik nu vaak in Spanje of ergens onderweg ben is het moeilijk de studiolessen te blijven volgen.Daarom volg ik nu Zoom les op zaterdag, complimenten hoe Ernie ons naar steeds betere prestaties kan praten
Hanneke van AstenHanneke van Asten
09:44 23 Jul 23
Pas begonnen met lessen bij pilates by Ernie en ik kan niet anders zeggen dan dat ik er heel blij van wordt. Van een ding heb ik spijt: dat ik er niet 10 jaar eerder mee begonnen ben. Ernie geeft heel fijn les, rustig, enthousiast, duidelijk en het uur vliegt voorbij. Kan het iedereen aanraden om les te nemen bij Ernie
Pilates YogiPilates Yogi
08:23 23 Jul 23
Fijne plek om klassiek pilates te volgen. Ernie is kundig en ervaren in haar vak. Mooi professioneel apparatuur. In de zomer is het lekker koel in de studio.
Kiki KustersKiki Kusters
10:48 10 Jul 23
Al lange tijd was ik op zoek naar een รฉcht goede Pilates docente met oog voor de details en brede kennis. Die heb ik gevonden !Ik had in het buitenland een jaar lang Pilates gevolgd en ik mistte deze manier van sporten enorm, maar de anders groepsleden Pilates in Nederland matchte niet met mijn verwachtingen. Tot ik bij Ernie terecht kwam. Na een heel fijn telefoongesprek heb ik eerst een privรฉ les gehad zodat ze kon zien hoe ik in elkaar steek en wat er nodig is. Nu volg ik wekelijks de groepslessen en daar ben ik echt heel blij mee. Ernie is een hele fijne docente en haar lessen zijn heel goed opgebouwd. Ze geeft iedereen in haar lessen persoonlijke aandacht en begeleid je zo door dat uur heen. Ik merk nu alweer dat mijn lichaam sterker en leniger wordt.
Janneke BastiaensJanneke Bastiaens
16:29 15 Apr 23
Bij Classical Pilates volg je training tot in de kleinste details. Door een verkeerde houding had ik continu nekklachten en daardoor vaak hoofdpijn. Ernie heeft me hier perfect bij geholpen. In haar lessen ziet ze elk klein detail en juist die details maken het verschil in je training. Mijn lichaam is veel sterker geworden, mijn houding is verbeterd en mijn nekklachten en hoofdpijn zijn verdwenen. Aanrader!
js_loader