Protocollen en richtlijnen Covid-19 Classical Pilates by Ernie

Zoals alle bedrijven maatregelen treffen i.v.m. het Coronavirus doen wij dit uiteraard ook. Hieronder volgt een aantal richtlijnen waar een ieder zich aan dient te houden.

Er wordt vooralsnog uitsluitend gewerkt in een één op eén sessie. (Personal training) Iedere privé-sessie  is op afspraak. Zie ons boekingssysteem/reserveringssysteem.

  • Op de eerste plaats, indien je koorts hebt, snottert of een hoest hebt, dan blijf je thuis en is trainen in ons centrum NIET toegestaan. 
  • De gezondheidscheck wordt iedere keer gedaan voor aanvang van de training.
  • Zorg dat je op tijd bent, rekening houdend met het Coronakwartier. Dit extra kwartier tussen iedere les geeft je de ruimte om na de les alles schoon en hygiënisch achter te laten en vervolgens zonder treuzelen de studio te verlaten zodat de gangen weer snel leeg zijn voor een volgende cliënt.
  • Wanneer je in het gezondheidscentrum bent aangekomen houd je te allen tijden 1,5 meter afstand. Je wacht in de GROTE gang bij de toiletten. De docenten Kitty, Irma of Ernie komen je dan persoonlijk ophalen. Indienecht nodig, de gelegenheid om nog naar het toilet te gaan. 
  • De kleedruimte is afgesloten en de lockers kunnen dus niet worden gebruikt. Zorg dat je al omgekleed bent. Je tas mag je mee naar binnen nemen.
  • In het pilatescentrum zijn stickers aangebracht die je helpen de 1,5 meter distance aan te houden.
  • Je loopt samen met de docent direct door naar de pilates-studio of barreclass-studio. Hierbij wederom 1.5 meter afstand houden. Alle deuren zijn open.
  • Er is in de keuken altijd de gelegenheid om handen te wassen en een schoon handdoekje te pakken om mee te nemen naar je les. Dit handdoekje houd je de hele les bij je, mocht je het nog nodig hebben. Neem vervolgens een sprayfles met een hygiënisch reinigingsmiddel en schoon poetsdoekje mee naar je plaats. Doe dit zonder treuzelen.
  • Er hangen 2 dispensers met een antibacteriële en virus dodende gel/alcohol aan de muren op strategische plaatsen die met de elleboog bediend kunnen worden.
  • De docent wijst je plaats aan. Je neemt plaats op je apparaat. Dan kan de behandeling beginnen.
  • Er worden geen touch-technieken gegeven en er is dus geen handcontact.
  • Na de les is er de gelegenheid om alles wat je aangeraakt hebt schoon te maken. We gebruiken in deze tijd geen dynabanden. 
  • Vervolgens gooi je de handdoekjes en poetsdoekjes in de voor jullie wel bekende mand die openstaat

 

 • Er staat ook een desinfecterende en virus dodende gel om de handen voor vertrek schoon te maken. Of via de muurdispensers.

 

 

Na deze handreiniging gelieve de studio zonder te treuzelen snel weer te verlaten.

Het lijkt allemaal veel, maar het meeste deden wij al en dat deden jullie al heel goed. Voordat je het weet hebben we hier met z’n allen heel veel handigheid en snelheid in gekregen. Onthoud “Dat alles anders is geworden”, behalve onze behandelingen die zijn nog steeds wat jullie van ons gewend zijn. Wij staan voor kwaliteit vanuit een echte passie. En nu is de kwaliteit nog beter omdat we uitsluitend in privé werken.

FIJN DAT JE ER WEER BENT!

Docenten: Irma, Kitty en Ernie

Close Menu
Heleen BergsmaHeleen Bergsma
11:05 29 Jul 23
Elke keer als ik bij Ernie ben geweest voel ik me lekkerder in mijn vel zitten, fysiek en mentaal. Mijn schouderklachten, waar ik al jaren last van heb, zijn enorm verminderd. Ook snap ik mijn lichaam veel beter en heb ik meer zelfvertrouwen. Ernie heeft ontzettend veel kennis van hoe het bewegingsapparaat werkt en als ik ergens last van heb ga ik liever naar haar toe dan naar de fysio. De lessen zijn voor mij best duur, maar dat heb ik er echt voor over omdat ik me zo veel beter voel als ik haar lessen volg! Ik raad het iedereen aan die zich sterker, leniger en fitter wil voelen!
Dorene van der heijdenDorene van der heijden
15:53 25 Jul 23
Na een aantal proeflessen bij verschillende Pilates scholen, kwam ik bij Ernie terecht. Wat Classical Pilates by Ernie onderscheid van de andere Pilates scholen, is dat het kleine groepjes zijn, dus persoonlijke aandacht. Ernie doet zelf niet mee met de les, maar praat en begeleid je door de oefeningen heen. Zo checkt zij ieders houding nauwkeurig en corrigeert ze daar waar nodig! Ook geeft zij vaak achterliggende info waarom het zo belangrijk is body en mind fit, soepel en sterk te maken en te houden. Mijn 10 rittenkaart voor de towerlessen is inmiddels vol, ik ben zeker voornemend een nieuwe aan te kopen! Ik voel me er hartstikke goed bij! Dank Ernie ??
Rika NendelsRika Nendels
09:20 24 Jul 23
Al vele jaren volg ik de Pilates lessen bij Classical Pilates by Ernie, als oudere wil ik graag mijn lichaam in goede conditie houden en mijn houding verbeteren. De oefeningen zijn veelal gericht op juiste ademhaling en strekken met de juiste connectiesEerst volgde ik vooral in de studio privélessen, vooral ook om de belangrijke basisregels meester te worden. Ik ging steeds meer begrijpen wat Pilates inhoudt door de deskundige begeleiding van ErnieDoordat ik nu vaak in Spanje of ergens onderweg ben is het moeilijk de studiolessen te blijven volgen.Daarom volg ik nu Zoom les op zaterdag, complimenten hoe Ernie ons naar steeds betere prestaties kan praten
Hanneke van AstenHanneke van Asten
09:44 23 Jul 23
Pas begonnen met lessen bij pilates by Ernie en ik kan niet anders zeggen dan dat ik er heel blij van wordt. Van een ding heb ik spijt: dat ik er niet 10 jaar eerder mee begonnen ben. Ernie geeft heel fijn les, rustig, enthousiast, duidelijk en het uur vliegt voorbij. Kan het iedereen aanraden om les te nemen bij Ernie
Pilates YogiPilates Yogi
08:23 23 Jul 23
Fijne plek om klassiek pilates te volgen. Ernie is kundig en ervaren in haar vak. Mooi professioneel apparatuur. In de zomer is het lekker koel in de studio.
Kiki KustersKiki Kusters
10:48 10 Jul 23
Al lange tijd was ik op zoek naar een écht goede Pilates docente met oog voor de details en brede kennis. Die heb ik gevonden !Ik had in het buitenland een jaar lang Pilates gevolgd en ik mistte deze manier van sporten enorm, maar de anders groepsleden Pilates in Nederland matchte niet met mijn verwachtingen. Tot ik bij Ernie terecht kwam. Na een heel fijn telefoongesprek heb ik eerst een privé les gehad zodat ze kon zien hoe ik in elkaar steek en wat er nodig is. Nu volg ik wekelijks de groepslessen en daar ben ik echt heel blij mee. Ernie is een hele fijne docente en haar lessen zijn heel goed opgebouwd. Ze geeft iedereen in haar lessen persoonlijke aandacht en begeleid je zo door dat uur heen. Ik merk nu alweer dat mijn lichaam sterker en leniger wordt.
Janneke BastiaensJanneke Bastiaens
16:29 15 Apr 23
Bij Classical Pilates volg je training tot in de kleinste details. Door een verkeerde houding had ik continu nekklachten en daardoor vaak hoofdpijn. Ernie heeft me hier perfect bij geholpen. In haar lessen ziet ze elk klein detail en juist die details maken het verschil in je training. Mijn lichaam is veel sterker geworden, mijn houding is verbeterd en mijn nekklachten en hoofdpijn zijn verdwenen. Aanrader!
js_loader